Change
language
X

Please Choose Region / Language

Alhainen glykeeminen vaste

aBerry juomat ovat yksinkertaisesti energisoivia ja virkistäviä. Lisäksi juomalla on vaikuttava salainen voima – Se auttaa kehittämään glykeemistä vastettasi.

Jos olet joskus yrittänyt painon pudottamista tai muuten vaan terveellisempiä elämäntapoja, olet luultavasti kuullut glykeemisestä vasteesta. Tiivistettynä se tarkoittaa kehosi tapaa reagoida hiilihydraattien nauttimiseen. Haluamme välttää veressä olevan verensokerin sekä insuliinin jatkuvan ja äkillisen nousun heti aterian jälkeen, sillä se voi vahingoittaa kehoasi esimerkiksi lisäämällä sisäelinten ympärillä olevan rasvan määrää. Lisäksi se voi aiheuttaa sitkeää painonnousua ja johtaa jopa kakkostyypin diabetekseen.

Kun suunnittelimme aBerry juomaa, päätimme yhdistää luomumarjoja, -kauraa ja –hunajaa tavalla joka toi yhteen herkullisen maun lisäksi parhaalla mahdollisella tavalla glykeemiseen vasteeseen reagoivat ravintoarvot. Itseasiassa tutkimuksemme paljastivat juomamme glykeemisen vasteen olevan jopa 50% alhaisempi kuin pelkän kaurapuuron. Samalla kuitenkin aBerry sisältää kaikki marjojen ja hunajan terveyshyödyt kuten niiden luonnolliset vitamiinit ja mineraalit unohtamatta kaurapuuron sydäntä suojelevia ominaisuuksia.

Joten juodessasi aBerry juomaa kehosi imee hiilihydraatteja itseensä hyvin hitaasti, mistä johtuen hiilihydraatit eivät varastoidu ei-toivotuksi rasvaksi vaan elimistösi käyttää ne luonnollisesti antamaan sinulle energiaa. Olemme ylpeitä panoksestamme aBerryä juovien ihmisten terveyteen ja kehitämmekin jatkuvasti uusia ideoita tulevaisuuden tuotteita varten.