Change
language
X

Please Choose Region / Language

Suomalainen GMO-vapaa luomu

Täysjyväkaura

Keskiyön auringon alla kasvanut

Herkullisissa aBerry-juomissamme on yllättävä ainesosa-kaura! Lisäämme juomiimme luomu kaurajauhoamme antaaksemme sinulle monipuolisen yhdistelmän terveyttä edistäviä sekä energisoisivia vaikutuksia joutumatta tinkimään marjojen ja hunajan herkullisista mauista.

Juomaa suunnitellessamme emme kestäneet  kiusausta olla etsimättä tapaa sisällyttää juomaan suomalainen täysjyväkaura, joten kehitimme patentoidun jauhon. Kaurajauho tuo juomaan niin paljon terveellisiä ravintoaineita, että juomastamme tuli todellinen superfood.

Miksi käsin valikoitu kauramme on niin erinomaista? Suomen pitkien kesäpäivien takia saamme suurimman mahdollisen hyödyn viileästä, mutta aurinkoisesta kasvukaudesta. Kaura kasvaa nopeasti ja kerää talteen kaiken hyvän puhtaasta pohjoisesta maaperästä. Kauran jyvän laatu on vertaansa vailla suurien jyvien tarjotessa parhaan mahollisen ravintoarvon.

Suomi on ylpeästi GMO-vapaa maa, minkä lisäksi kauramme on kasvatettu kemikaaleilta vapaassa ympäristössä.

Aberry juomat ovat loistava tapa lisätä terveysvaikutteista luomukauraa ruokavalioosi ilman tarvetta syödä tylsiä muroja. Virkistävä ja herkullinen yhdistelmä marjoja, hunajaa ja kauraa muodostavat juoman joka täyttää sinut elämällä ja energialla tukien samalla terveyttäsi.

Kaiken lisäksi kun kehitimme juomaamme, tahdoimme sen olevan herkullista, jotta olisit iloinen nauttiessasi sitä osana terveellistä ruokavaliotasi päivä toisensa jälkeen. ABerryssä yhdistyy kaikki parhaat puolet – ihanasti virkistävä sekä terveyttäsi edistävä juoma.

Kaikkea kaurasta ja vähän muutakin...

Toimivia ja terveellisiä ainesosia

Polar Glucan on yhteistyökumppani tuotekehityksessä ja vilja-teknologiassa.

Suomalaisissa metsissä kasvanut, luomu

mustikka

suoraan puhtaan luonnon keskeltä

Tiesitkö eron luomumustikan ja pensasmustikan välillä?

Lue lisää

Makeuttajana

Luomuhunaja

Villien ja vapaiden mehiläisten valmistama

Luomuhunajan ravintoarvot ovat korkeammat kuin normaalilla mehiläistilalla tuotetun hunajan.

Lue lisää

Alhainen glykeeminen vaste

Alhainen glykeeminen vaste on yksi aBerry luomu superfood juoman merkittävistä hyödyistä.

Nykypäivän nouseva trendi ovat ruoat ja juomat, joilla on alhainen glykeeminen vaste. Tällaiset tuotteet ehkäisevät ylipainoa ja diabetesta. aBerryn alhainen glykeeminen indeksi auttaa pitämään nälän poissa sekä ylläpitämään korkeaa energiatasoa. aBerryä voisi suositella kuuluvaksi ruokavalio- tai painonpudotusohjelmaan.

Lue lisää alhaisesta glykeemisestä vasteesta