Change
language
X

Please Choose Region / Language

Suomalaisissa metsissä kasvanut, luomu

mustikka

suoraan puhtaan luonnon keskeltä

Luomu aBerry superfood juoma on uusi innostava tapa virkistää kehoa ja mieltä. Jokainen aBerry juoma sisältää 200:n mustikan kylmäpuristetun täymehun, kahdeksaa puurolusikallista vastaavan määrän luonnollisesti viljeltyä luomukauraa sekä tuoretta luomuhunajaa suoraan kennosta. Herkullisen maun lisäksi saat aBerrystä koko kehon läpi virtaavaa energiaa pitkäksi aikaa. Muista energiajuomista poiketen aBerryn energia koostuu kofeiinin ja tauriinin sijaan loistavasta yhdistelmästä luonnollisia ravintoaineita. Vuosisatojen ajan ihmiset ovat tienneet arvostetun luomumustikan terveyttä parantavista ominaisuuksista.

Haaveenomaisen kauniiden keskikesän päivien aikana kaukaisista, koskemattomista ja rikkaan maaperän sekä puhtaan sadeveden  omaavista metsistä käsin kerätyt mustikat ovat sekä maukkaita että ravinnerikkaita.

Kaukana saasteiden vaaroista kasvaneet mustikkamme ovat Euroopan ruokaviranomaisten sertifioimia, joten voit olla varma niiden  olevan parasta laatua.

Mustikka on yksi maailman terveellisimmistä ja ravinnerikkaimmista marjoista. Mustikat sisältävät C- ja E-vitamiineja, jotka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Lisäksi mustikka sisältää A- ja K-vitamiinia.

Arktisen luonnon loistavan maaperän ansiosta käsin kerätyt mustikkamme sisältävät myös arvokkaita luonnossa esiintyviä mineraaleja kuten potasiummia, magnesiumia ja kalsiumia.

Onko mustikka (Vacinium Myrtillus) sama asia kuin pensasmustikka(Vacinum Corymbosum)? Ei tosiaan! Mustikka on uniikki ja herkullinen marja, pienempi kuin pensasmustikka ja toisin kuin kaupallisesti kasvatetut pensasmustikat, mustikat on kerätty pohjoisten maiden luonnon metsistä ja -pelloilta. Pensasmustikoiden tapaan myös mustikoilla on ainutlaatuinen, houkutteleva maku ja ne ovat täynnä terveellisiä vitamiineja ja mineraaleja parantamaan, korjaamaan ja energisoimaan kehoasi.

100% luomu aBerry juomamme on todellinen superfood. Suomalaiset mustikat yhdistettynä kauraan, hunajaan ja tietysti kristallin kirkkaaseen suomalaiseen veteen luovat sensaatiomaisen juoman, jolla loistavan maunsa lisäksi on hämmästyttävät terveyttä edistävät ominaisuudet.

Suomalainen GMO vapaa luomu

Täysjyväkaura

Keskiyön auringon alla kasvanut

aBerry käyttää ainoastaan Suomessa kasvatettua GMO-vapaata luomu täysjyväkauraa.

Lue lisää

Makeuttajana

Luomuhunaja

Villien ja vapaiden mehiläisten valmistama

Luomuhunajan ravintoarvot ovat korkeammat kuin normaalilla mehiläistilalla tuotetun hunajan.

Lue lisää

Alhainen glykeeminen vaste

Alhainen glykeeminen vaste on yksi aBerry luomu superfood juoman merkittävistä hyödyistä.

Nykypäivän nouseva trendi ovat ruoat ja juomat, joilla on alhainen glykeeminen vaste. Tällaiset tuotteet ehkäisevät ylipainoa ja diabetesta. aBerryn alhainen glykeeminen indeksi auttaa pitämään nälän poissa sekä ylläpitämään korkeaa energiatasoa. aBerryä voisi suositella kuuluvaksi ruokavalio- tai painonpudotusohjelmaan.

Lue lisää alhaisesta glykeemisestä vasteesta