Change
language
X

Please Choose Region / Language

Makeuttajana

Luomuhunaja

Villien ja vapaiden mehiläisten valmistama

aBerryä juodessasi voit olla varma, että elimistösi saa vain parhaimpia ja puhtaimpia luomutuotteita Suomesta.

Joten mistä juoman herkullinen makeus on peräisin? Kaikista puhtaimmasta ja luonnollisimmasta hunajasta koko maailmassa – suomalaisesta hunajasta tietysti. ABerryn sisältämä hunaja on kaukana kaikista ihmisten tuottamista saasteista elävien mehiläisten tuottamaa. Mehiläiset siemailevat nektariinia metsän villeistä kukista ja tuovat sen ainakin kuuden kilometrin päässä teistä, taloista, tehtaista tai ihmisten asuinpaikoista ja saasteista  sijaitseviin mehiläispesiin.

Tätä kallisarvoista hunajaa on vuosittain saatavissa vain rajattu määrä ja sen tuotanto on tarkoin Euroopan ruokaviranomaisten kontrolloimaa.

Siinä missä valkoinen sokeri on myrkkyä elimistölle, hunaja on suurenmoista ravintoa. Kymmenien tuhansien vuosien ajan ihmiset ovat syöneet hunajaa sen terveyttä edistävien ominaisuuksien sekä tottakai herkullisen makeuden ja maun takia.

Luonnollinen vapaana tuotettu hunaja on huomattavasti parempaa kuin viljelty hunaja. Viljeltynä kasvatetut mehiläiset on voitu ruokkia sokerilla, kun taas villit mehiläiset ovat villejä – vapaana metsän pelloilla ja kukilla asuvia. On jopa sanottu mehiläisten olevan niin tärkeitä, että ilman niitä elämä maapallolla loppuisi neljässä vuodessa kun viljelykasvien pölytys lakkaisi. Me vaalimme mehiläisiämme ja tuomme niiden hienoimman tuotteen luoksesi osana energialla ja hyvällä maulla täyteen pakattua juomaamme.

Kuvittele juovasi sisääsi kaikki villien kukkien hyvyys ja kauneus yhdistettynä marjojen ja kauran kanssa hienovaraisen makeaan juomaan -  sellainen on meidän suomalaisella luomuhunajalla makeutettu aBerrymme.

Yksikään

luomu superfood juoma ei sisällä valkoista sokeria tai muitea teollisia makeutusaineita.

Suomalaisissa metsissä kasvanut, luomu

mustikka

suoraan puhtaan luonnon keskeltä

Tiesitkö eron luomumustikan ja pensasmustikan välillä?

Lue lisää

Suomalainen GMO vapaa luomu

Täysjyväkaura

Keskiyön auringon alla kasvanut

aBerry käyttää ainoastaan Suomessa kasvatettua GMO-vapaata luomu täysjyväkauraa.

Lue lisää

Alhainen glykeeminen vaste

Alhainen glykeeminen vaste on yksi aBerry luomu superfood juoman merkittävistä hyödyistä.

Nykypäivän nouseva trendi ovat ruoat ja juomat, joilla on alhainen glykeeminen vaste. Tällaiset tuotteet ehkäisevät ylipainoa ja diabetesta. aBerryn alhainen glykeeminen indeksi auttaa pitämään nälän poissa sekä ylläpitämään korkeaa energiatasoa. aBerryä voisi suositella kuuluvaksi ruokavalio- tai painonpudotusohjelmaan.

Lue lisää alhaisesta glykeemisestä vasteesta